BACK TO JOB SEARCH

Stage Sales Retail Albert Heijn

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Als Stagiair Retail Accountmanagement heb je dagelijks de afwisseling van overleg binnen je team, overleg met andere afdelingen maar ook het maken van analyses. Je krijgt een goed beeld van de FMCG- en retailmarkt en ontwikkelt je vaardigheden. Tijdens je stage ga je onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren.

  • Het ondersteunen van de Key Account Manager bij het opstellen, beheren en de executie van de accountplannen;
  • Voorbereiden van de klantgesprekken;
  • Support geven op activaties en content (packshots, briefings en het evalueren van de activaties);
  • Support geven op het proces rondom promoties (plannen promotievolumes, financiële afwikkeling en het evalueren van promoties);
  • Volgen en analyseren van de ontwikkelingen aan klantzijde (afzet/omzet/winst en marktgegevens) en dit door vertalen naar kansen;
  • Gedurende de tweede helft van 2021 zullen er diverse projecten lopen waar je je bijdrage aan mag geven. 

De business unit Jacobs Douwe Egberts (JDE) Retail is de verkooporganisatie gericht op supermarkten, drogisterijen en het online kanaal. Met sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, SENSEO® en Pickwick is JDE marktleider op het gebied van koffie en thee in Nederland. Je maakt tijdens deze stage deel uit van het Retail Sales team binnen het Albert Heijn team. Je krijgt tijdens deze stage de mogelijkheid om volledig mee te draaien binnen Accountmanagement afdeling.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling, ligt je passie in het supermarktkanaal en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor deze stage zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • WO-opleiding en affiniteit met FMCG en Retail;
  • Commerciële en klantgerichte instelling;
  • Sterk analytisch vermogen en resultaatgericht;
  • Basis Excel/Powerpoint skills;
  • Teamplayer en sociaal/communicatief sterk.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Het gaat hier om een fulltime meewerkstage voor minimaal 5 maanden per januari/februari 2022. In overleg is het mogelijk om één dag per week aan een (afstudeer)opdracht te werken. Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs á 500 euro (WO-ers) per maand, op basis van een fulltime werkweek. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO of WO instelling.

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Wouter Berkhof, bereikbaar op +31 (0) 6525 33 028. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je direct online reageren. We zien je CV en motivatiebrief graag tegemoet!.

Enthousiast?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Upload snel je CV en motivatiebrief. Wij zien daarin graag terugkomen waarom jij bij JDE wilt komen werken en welke ervaringen je meeneemt die je leven hebben verrijkt. 

Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.